0727.014.410, 0740.899.040  |  CONTACT

ACCES CONT CLIENTI VECHI  |  INREGISTRARE UTILIZATORI NOI  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Despre Ro Ceasuri

Ro Ceasuri  comercializeaza peste 5000 de marci de ceasuri, parfumuri, bijuterii si materiale promotionale, provenind din importuri UE, Elvetia, SUA, Japonia. Toate produsele sunt originale si insotite de documente de livrare si garantie si provin de la parteneri externi, producatori sau distribuitori autorizati.

In magazinul online www.ro-ceasuri.ro. pot comanda persoanele fizice si companiile sau persoanele fizice autorizate, cu sediul sau resedinta pe teritoriul Romaniei. Nu livram in afara Romaniei. Pentru detalii despre cum puteti comanda pe site-ul nostru accesati rubrica "CUM CUMPAR" din subsolul Home Page sau click AICI.

Plata produselor comandate in magazinul online www.ro-ceasuri.ro se poate face ramburs la primirea coletului, prin transfer bancar sau cu cardul online prin intermediul procesatorului de plati  www.mobilpay.ro. Posesorii cardurilor bancare BONUS CARD (emis de GARANTI BANK) si STAR BT (emis de BANCA TRANSILVANIA) pot efectua plata in 3 sau 6 rate lunare fara dobanda, utilizand aceste carduri pentru plata online.

Toate produsele achizitionate pe www.ro-ceasuri.ro pot fi returnate sau schimbate dupa o notificare trimisa in termen de 14 zile.

Magazinul online  RO CEASURI este administrat de:

GLOBAL FUTURE TRENDS S.R.L.

ORC Prahova : J29/1241/2010, RO27488044.

Operator Prelucrare Date cu Caracter Personal: nr. 29427

Str. Zefirului nr. 2, 100126 Ploiesti

Tel: 0727014410, 0740899040

email: contact@ro-ceasuri.ro, ro_ceasuri@yahoo.ro

www.ro-ceasuri.ro , www.bursadeceasuri.ro , www.campanie2012.ro

GLOBAL FUTUREE TRENDS administreaza site-ului de anunturi gratuite www.bursadeceasuri.ro unde, atat persoanele fizice cat si companiile pot posta anunturi de vanzare pentru: ceasuri si bijuterii de tot felul, precum si accesorii ale acestora, instrumente de scris de lux, monede, pietre pretioase. De asemenea, administram si site-ul DEPOZITUL DE PROMOTIONALE (www.campanie2012.ro) unde numai companiile pot comanda en-gros.

 Va multumim pentru atentie si va dorim SPOR LA CUMPARATURI !

 

 

  
    
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?  

  
Provident Romania - Premium