Despre Ro Ceasuri

Ro Ceasuri Romania comercializeaza peste 500 de branduri de ceasuri, parfumuri, bijuterii, materiale promotionale, gadgeturi diverse provenind din importuri UE. Toate produsele sunt, insotite de documente de livrare si garantie si provin de la parteneri externi, producatori sau distribuitori autorizati.

In magazinul online www.ro-ceasuri.ro. pot comanda persoanele fizice si companiile sau persoanele fizice autorizate, cu sediul sau resedinta pe teritoriul Romaniei. Nu livram in afara Romaniei. Pentru detalii despre cum puteti comanda pe site-ul nostru accesati rubrica "CUM CUMPAR" din subsolul Home Page sau click AICI.

Plata produselor comandate in magazinul online www.ro-ceasuri.ro se poate face ramburs la primirea coletului, prin transfer online sau cu cardul bancar prin intermediul procesatorului de plati  www.mobilpay.ro. Posesorii cardurilor bancare BONUS CARD (emis de GARANTI BANK) si STAR BT (emis de BANCA TRANSILVANIA) pot efectua plata in 3 sau 6 rate lunare fara dobanda, utilizand aceste carduri pentru plata online.

Toate produsele achizitionate pe www.ro-ceasuri.ro pot fi returnate  in termen de 10 zile lucratoare.

Serviciile de garantie se asigura pe perioade cuprinse intre 1 si 4 ani prin intermediul specialistilor proprii sau externi in toata tara. Garantia tuturor produselor oferite spre vânzare pe acest site, se asigura prin repararea defectului apărut sau înlocuirea produsului cu un alt produs, după caz.  Produsele se expediază exclusiv prin FAN COURIER. Pentru sugestii sau reclamatii, sau solicitarea de informatii suplimentare, ne puteti apela la telefoanele 0244474827, 0727014410 de luni pana vineri in intervalul orar 09.00-15.00

Magazinul online  RO CEASURI este administrat de:

GLOBAL FUTURE TRENDS S.R.L.

ORC Prahova : J29/1241/2010, RO27488044.

Str. Zefirului nr. 2, 100126 Ploiesti

Tel: 0244/ 474827, Fax: 0244/ 572270, Mobil: 0727014410

email: contact@ro-ceasuri.ro, ro_ceasuri@yahoo.ro

www.ro-ceasuri.ro , www.bursadeceasuri.ro , www.present-perfect.eu, www.campanie2012.ro

www.hideagifts.com

Ro Ceasuri Romania este proprietarul site-ului de anunturi gratuite www.bursadeceasuri.ro unde, atat persoanele fizice cat si companiile pot posta anunturi de vanzare pentru: ceasuri si bijuterii de tot felul, precum si accesorii ale acestora, instrumente de scris de lux, monede, pietre pretioase.

 Va multumim pentru atentie si va dorim SPOR LA CUMPARATURI !