Despre Ro Ceasuri

Ro Ceasuri Romania importa peste 1000 de branduri de ceasuri, parfumuri, bijuterii, materiale promotionale, gadgeturi diverse. Toate produsele sunt, insotite de documente de livrare, garantie si autenticitate si provin de la parteneri externi, producatori sau distribuitori autorizati.

In magazinul online www.ro-ceasuri.ro. pot comanda persoanele fizice si companiile sau persoanele fizice autorizate in conditiile descrise pe site la rubricile situate in meniul principal din partea superioara a siteului sau cele din subsolul siteului.

Plata produselor comandate in magazinul online www.ro-ceasuri.ro se poate face ramburs la primirea coletului, prin transfer online sau cu cardul bancar prin intermediul procesatorului de plati  www.mobilpay.ro. Posesorii cardurilor bancare BONUS CARD (emis de GARANTI BANK) si STAR BT (emis de BANCA TRANSILVANIA) pot efectua plata in 3 sau 6 rate lunare fara dobanda, utilizand aceste carduri pentru plata online.

Toate produsele achizitionate pe www.ro-ceasuri.ro pot fi returnate  in termen de 10 zile lucratoare.

Serviciile de garantie se asigura pe perioade cuprinse intre 2 si 4 ani prin intermediul specialistilor proprii sau externi in toata tara. Garanția tuturor produselor oferite spre vânzare pe acest site, se asigura prin repararea defectului apărut sau înlocuirea produsului cu un alt produs, după caz.  Produsele se expediază exclusiv prin FAN COURIER. Pentru sugestii sau reclamatii, sau solicitarea de informatii suplimentare, click pe ''Contactează-ne''

Magazinul online  RO CEASURI este administrat de:

GLOBAL FUTURE TRENDS S.R.L., Ploiești, România 

ORC Prahova : J29/1241/2010, RO27488044.

Tel: 0244/ 474827, Fax: 0244/ 572270, Mobil: 0727014410

email: contact@ro-ceasuri.ro, ro_ceasuri@yahoo.ro

www.ro-ceasuri.ro , www.bursadeceasuri.ro , www.present-perfect.eu, www.campanie2012.ro

www.hideagifts.com

Ro Ceasuri Romania este proprietarul site-ului de anunturi gratuite www.bursadeceasuri.ro unde, atat persoanele fizice cat si companiile pot posta anunturi de vanzare pentru: ceasuri si bijuterii de tot felul, precum si accesorii ale acestora, instrumente de scris de lux, monede, pietre pretioase.

 Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim SPOR LA CUMPĂRĂTURI !

 

 

  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?  

  
fxfashion.ro MarketOnline Quick24